SMUTNÁ SKUTEČNOST!

Praha - SMUTNÁ SKUTEČNOST!

Praha
Neděle 21.11.2021
do 3:00
Praha
Czech Republic
102 účastníků
SAD REALITY

SMUTNÁ SKUTEČNOST SMUTNÁ SKUTEČNOST SMUTNÁ SKUTEČNOST SMUTNÁ SKUTEČNOST

To : ALL SKATERS ALL SKATERS ALL SKATERS ALL SKATERS

DNE 26. 11. 2011 SOBOTA v 11 hodin
SE KONÁ POHŘEB
PANA MARTINA KOPECKÉHO
v LITOMYŠLI .
( Ul. U PLOVÁRNY ZA ZIMNÍM STADIONEM)
OBŘAD BUDE BEZ OFICIÁLNÍCH ŘEČNÍKŮ !!!
Z POVĚŘENÍ RODINY PROSÍM ZÚČASTNĚNÉ O NĚKOLIK SLOV ............

SETKÁNÍ PO OBŘADU PROBĚHNE V RESTAURACI LIDOVÝ DŮM LITOMYŠL

Zobrazit více

ZA SESTRY BOHDANKU A KLÁRKU Renata a Ivo


SMUTNÁ SKUTEČNOST!
Včera 21.11.2011 nám zemřel Martin Kopecký.
Pro některé kamrád, známej, společník nebo také ten o kom jste slyšeli jen vyprávět, nebo vám jeho jméno uvízlo v paměti třeba z médií.
Po většinu nás skateboardových pamětníků, to byl vyjímečný člověk obdařený mnohasměrným talentem, nápady a obrovskými organizačními schopnostmi, ze kterých přirozeně vyplynula jeho schopnost organizovat, jednotit a kočírovat tu různorodou skateboardovou tlupu milujících se chuligánů, punkáčů a jinak postižených idividualit, kterými jsme tehdy byli.
Skaterock.cz nazval rozhovor s Martinem z 30.12.2005
"MARTIN KOPECKÝ, KNÍŽE ČESKÉHO SKATEBOARDINGU".
Bezesporu se s tímto titulem mnoho znás ztotožní.
To jak Martin v osumdesátých letech ovlivnil skateboarding pokračuje dodnes, ač to přirozeně nejmladší generace ani netuší.
Stejně tak ovlivnil životní dráhu nebo alespoň částečně uvažování některých nás vrstevníků.
V paměti se nám rázem mihne i spousta veselých mejdanů které jsme sním zažili. Holky si třeba vzpomenou na nějaký ten románek. Však všichni víme jak ženy miloval, stejně jako další radosti, které jsme v těch pionýrských dobách společně prožívali.


Tato zpráva si však neklade za cíl rekapitulovat jeho život subjektivním pohledem pisatele.
Jejím smyslem je tuto neradostnou zkutečnost o Martinově úmrtí oficiélně oznámit všem kdož ho znaly.
Pokud se vám při této smutné zprávě vybaví vzpomínky na hezké chvíle s Martinem, o které jste ochotni se podělit, můžete je sem vložit a vzdát mu tak úctu, kterou si už bohužel nepřečte, ale jistě plně zaslouží.

On a sad day of November 21 2011 our dear friend Martin Kopecky passed away. For most of us Martin was a friend, great companion or simply just a somebody we heard countless stories about or his name might had leaked to you through media. For most of us old time skaters he was absolutely exceptional and special person in all possible meanings of these words. His multifaceted talents allowed him to contribute so much to our group of misfits, punks and other damaged goods.
Skaterock.cz called him in the interview from 30. 12. 2011
"THE DUKE OF CZECH SKATEBOARDING" only to rename the interview to "THE KING OF CZECH SKATEBOARDING" after his way too early departure and I am sure many of us would undoubtedly agree with this statement. The way Martin affected Czech skateboarding with his numerous activities in the 80s is still showing its marks to this day naturally often without any knowledge of todays youth about it. The same way he changed the skating itself in our country he also had tremendous impact on numerous people around him altering our ways of life. Those who can remember will never forget countless parties and some girls wish they would never forget those moments which Martin loved so much as much as he loved pioneering the world of skateboarding for all of us.

Please add any of your memories and moments with Martin you would like to share with us. He might not be able to read them but he definitely deserves to be remembered and missed.

R.I.P. Martin and thank you for everything
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.